maanantai 9. huhtikuuta 2012

Jätskikakku

Popparia + Kinuskikastiketta + Jätskiä + Keksinmurutaikina = Jotain niin hyvää! Kannattaa kokeilla!

1 pussi mikropopareita
2 dl kinuskikastiketta
1,5 l vaniljajäätelöä
15 piparia
10 Digestive-keksiä
50 g voita
2 rkl sokeria
1 dl kermaa

Jaa poksautetut popparit kahteen kulhoon. Sekoita toisiin kinuskikastike. Leikkaa laivinpaperista sopiva ympyrä kulhon pohjalle. Painele popparikinuskimassa kulhon pohjalle. Lusikoi hieman sulanut jäätelö kulhoon.  Murskaa keksit ja piparit ja sekoita voihin, kermaan ja sokeriin. Lisää keksipohja jäätelön päälle. Jätä kakku pakastimeen muutamaksi tunniksi. Ota kakku pois pakastimesta pari tuntia ennen tarjoilua ja kippaa tarjoiluastialle. Laita takaisin pakkaseen. Koristele kakku poppareilla juuri ennen tarjoilua.


3 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen :) Popparit ja kinuskikastike sopii varmaan tosi hyvin yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söin kesällä PopcornMix-jätskiä, ja se oli kans tosi hyvää :)

      Poista
  2. Vau, näyttääpä eksoottiselta, mutta hyvältä :))

    VastaaPoista